|
Szukaj |
|
|
#1 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008 Skąd: Łódź Posty: 484
Podziękowań: 43
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Downloads: 2
Uploads: 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie,
Jak zapewne zauważyliście ostatnio mamy sporo zmian kadrowych. Starzy moderatorzy odchodzą, nowi przychodzą. Cały czas staram się skompletować kadrę, która będzie w stanie pomóc Wam i zadbać o forum, by wszystko było tak, jak być powinno. Z dniem dzisiejszym Souret został Moderatorem Tematycznym, ale na tym nie koniec! Pragnę ogłosić konkurs na pozycję Moderatora Próbnego. Ilość miejsc jest nieokreślona, co za tym idzie - mogę wybrać pięć osób, ale z drugiej strony może być tak, że nikt nie przypadnie mi do gustu. Oto lista wymagań, które musicie spełnić, aby ubiegać się o funkcję MP:
To od Was zależy, co napiszecie w e-mailu. Macie możliwość wykazania się kreatywnością oraz przedstawienia się z jak najlepszej strony. Powodzenia! Ostatnio edytowany przez Orion : 30-04-10 o 20:21 |
|
|
#2 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008 Skąd: Łódź Posty: 484
Podziękowań: 43
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Downloads: 2
Uploads: 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przypominam, że zgłoszenia wysyłamy DROGĄ MAILOWĄ. Wszystkie prywatne wiadomości jakie dostałem zostaną zignorowane. Ponadto postaram się odpisać dzisiaj wszystkim, moim zdaniem, interesującym kandydatom, więc możecie to potraktować jako pierwszą rundę eliminacji. Ci, którzy nie otrzymają odpowiedzi do godziny 22:00 będą wiedzieli, że nie biorą dalszego udziału w naszym małym konkursie.
Pozdrawiam i zapraszam do wysyłania e-maili! |
warez