|
Szukaj |
|
|
#81 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jun 2010 Posty: 1
Podziękowań: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Downloads: 0
Uploads: 0
![]() |
29 sorc
bardziej mi chodzi o to z czym bocic, bo jak mam pusto na fibuli to z rodzka nie wyrabia z mana |
|
|
|
#82 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2010 Posty: 12
![]() |
158 ED gdzie bocić? Żeby nie było dużego waste. Watery 200k/h expa mam, ale jak nie ma nikogo. Najlepiej jak ktoś by podesłać mógł mi dodatkowo skrypcik na podaną lokalizację.
Pozdrawiam |
|
|
|
#83 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2010 Posty: 41
![]() |
Najlepiej jeszcze: zeby Ci jeszcze ustawił bota, zeby uniknac bana, zebys komputera nie musiał włączać, żebyś był prowadzony za rączke...
Ja Ci powiem tak: DL darashia [waste brak jak bedize loot], wyrmy z frigo oczywiscie i jak 3+ to ava, workery mozna tez @SIlveer Niczego sie nie czepiam, tylko Ty chcesz pomocy, skryptu no to sarkastycznie podszedłem do sprawy. A nie mówiłem ze postawić bota zeby uniknać bana. Tam jest przecinek - bo wymieniałem czego byś jeszcze chciał.. Aha: frytki do tego. A po 2 po co nabijasz posty, skoro juz napisałem: -DL Darashia -Wyrmy -Ew. Worker Golemy Ostatnio edytowany przez MSK : 16-07-10 o 13:28 |
|
|
|
#84 |
|
Newbie
Data dołączenia: Jan 2010 Posty: 12
![]() |
@MSK dzięki, czepiasz się non stop i nie ma sposobu na uniknięcie bana, ustawiając w jakiś sposób elfa:)
Pozdrawiam |
|
|
|
#85 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2010 Posty: 23
![]() |
Gdzie bocić
lvl:41 skille:61/55 m lvl:4 eq:Demon helmet,golden legs,dsm,mms,bohy/softy,noble axe Tak żeby kasa się zwróciła za softy w 4h i jakieś 4k zostało i dużo expa ;] teraz jechałem na lagunie na powierzchni i w port hope na tortoisach i blood crabach ale tam mało expa ;/ |
|
|
|
#86 | |
|
Newbie
Data dołączenia: Jul 2010 Posty: 28
![]() |
Cytat:
Bo z softami mysle ze nie bylo by tak zle a kasy tam masz okolo 9k/h @down Najlepszy sposob no zobaczenie czy dasz tam rade jest pojscie tam ...... Ostatnio edytowany przez Kokosowa Nuta : 18-07-10 o 10:33 |
|
|
|
|
#87 |
|
Newbie
Data dołączenia: Mar 2010 Posty: 23
![]() |
@up
Może jakieś inne propozycje bo nie wiem czy dam tam rade ;/ Może bym pobocił na lagunie -1 z softami ale nie wiem czy będzie kasy na softy i na poty Ostatnio edytowany przez filipoo2 : 18-07-10 o 10:05 |
|
|
|
#88 |
|
Beginner
Data dołączenia: May 2009 Posty: 76
Podziękowań: 4
Podziękowano mu 8 razy w 6 postach.
![]() |
~60 ek, dsm, g-legs, demon helmet i shield, bohy. Chodzi Mi bardziej o exp, niż o zarobek. Próbowałem na małpach, lecz mam tam maly exp/h (kilka botów lata na takich samych wpt). Narazie jestem na scarab'ach, ale 35k/h nie daje za dobrych efektów.
|
|
|
|
#89 |
|
Beginner
Data dołączenia: Jul 2010 Posty: 41
![]() |
@up
cycki mistrock? |
|
|
|
#90 |
|
Newbie
Data dołączenia: May 2010 Posty: 11
![]() |
Witam , gdzie mam bocić 35 ekiem skille 68/65 , eq - dh , dsm , bohy , g legs , mms , bs , p ammy. mam elfbota i tibiaauto narazie boce na TA bo się boje o banika >.<
|
|
warez