|
Szukaj |
|
|
#1 |
|
Administrator
Data dołączenia: Mar 2008 Skąd: Łódź Posty: 484
Podziękowań: 43
Podziękowano mu 39 razy w 24 postach.
Downloads: 2
Uploads: 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie,
W tym temacie będą umieszczane wszelkiego rodzaju zmiany na forum. Aby uniknąć dodawania kolejnych niusów postanowiłem, że będzie to umieszczane w jednym wątku. Na początek chciałem ogłosić, że Skrypter został moderatorem próbnym działu Elfbot, a jego opiekunem jest dras. |
|
|
#2 |
|
Administrator
Skrypter nie uzyskuje awansu na stanowisko Moderatora Tematycznego. Jednocześnie okres próby zostaje przedłużony o kolejny miesiąc (do 17 maja).
hosko został Moderatorem Próbnym działu Elfbot. Jego supernianią jest Onyx przeszedł w stan spoczynku. Dziękujemy za długą i bardzo owocną współpracę! Karid przeszedł w stan spoczynku. Dziękujemy za współpracę! Deykops został nowym moderatorem globalnym. Ostatnio edytowany przez Orion : 17-04-10 o 23:58 |
|
|
#3 |
|
Administrator
Skrypter utracił pozycję Moderatora Próbnego oraz został zbanowany na czas nieokreślony.
Music przeszedł w stan spoczynku. Dziękujemy za współpracę! Ostatnio edytowany przez Orion : 23-04-10 o 19:44 |
|
|
#4 |
|
Administrator
Ostatnio edytowany przez Orion : 28-04-10 o 15:53 |
|
|
#5 | |
|
Administrator
W dniu dzisiejszym został zaktualizowany Regulamin. Powinno to zainteresować szczególnie te osoby, które publikują tutaj swoje skrypty oraz poradniki. Nowy punkt wygląda następująco:
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Souret pomyślnie przeszedł szkolenie Moderatora Próbnego i wraz z Pekezem uznaliśmy, że może dostać awans przed upłynięciem miesiąca. Gratulujemy!
|
|
|
#7 |
|
Administrator
rafs0N został Moderatorem Próbnym działu Handel. Jego opiekunem jestem ja [Orion].
Figo został Moderatorem Próbnym działów Artykuły i BlackD Proxy. Jego opiekunem jestem ja [Orion]. Sopelek przeszedł w stan spoczynku. Dziękujemy za współpracę! Ostatnio edytowany przez Orion : 10-05-10 o 22:26 |
|
|
#9 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: Mar 2008 Skąd: Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych na Aldeeran, 3 galaktyka. Posty: 138
Podziękowań: 12
Podziękowano mu 0 razy w 0 postach.
Downloads: 0
Uploads: 0
![]() |
Figo pozytywnie przeszedł okres próbny i zostaje nowym Moderatorem Tematycznym. Gratulujemy!
|
warez